Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Η NASA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ... ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!")...

(Σχόλιο ΕΠ: Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.. θα ακολουθήσει την μοίρα των προηγουμένων προσπαθειών. Το μήνυμα ήταν σαφές.. Τέλος το διάστημα για τους Αμερικάνους...!!!)
Πιο κοντά στο...


όνειρο φαίνεται πως βρίσκεται η NASA που παρουσίασε τα σχέδια του πυραύλου που θα μεταφέρει τον πρώτο άνθρωπο στον πλανήτη Άρη! 

Η κατασκευή του πυραύλου θα έχει ολοκληρωθεί το 2018, γεγονός που θα σημάνει την έναρξη της... αντίστροφης μέτρησης για την υλοποίηση του σχεδίου μεταφοράς ανθρώπων στον κοντινότερο στη Γη πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.


Ειδικότερα, η NASA ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός όλων των βημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή του πυραύλου. Πρόκειται για το πρώτο όχημα που σχεδιάστηκε ειδικά για το ταξίδι ανθρώπων σε άλλο πλανήτη, μετά τη σχεδίαση του πρώτου εξερευνητικού πυραύλου Saturn V. Θα είναι ο πιο ισχυρός πύραυλος που κατασκευάστηκε ποτέ και θα μεταφέρει το διαστημικό όχημα Orion, με το οποίο θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην εξερεύνηση του διαστήματος.