Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ FRAPORT KAI ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΑΠΙΝΓΚ...

Γερμανοί αλληλέγγυοι της “Επιτροπής Αλληλεγγύης με την Ελλάδα” “Griechenland-Solidaritaetskomite” στην πόλη του Βισμπάντεν βγήκαν στους δρόμους με πλακάτ και διαδηλώνουν έξω από το τοπικό κοινοβούλιο της περιφέρειας της Έσης κατά του ξεπουλήματος των Ελληνικών Αερολιμένων...


στην γερμανική κρατική εταιρεία “Fraport”.
“H Ελλάδα εξαναγκάζεται στο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας και υποδομών” είπε ο Dieter Hooge: “Αυτό είναι αποικιοκρατική πολιτική στον 21ο αιώνα και μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο”.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το κοινοβούλιο της Έσσης ενώ μία γυναίκα που είχε το ρόλο της Ελλάδας ήταν σιδηροδέσμια, σαν ένα σημάδι του εκβιασμού της κυβέρνησης από την τρόικα ενώ σε σάκους ήταν τα κέρδη που μεταφέρονται από την Ελλάδα στη Fraport.
Με ανοικτή τους επιστολή οι διαδηλωτές ενημερώνουν τα μέλη της Βουλής ότι η πλειοψηφία των μετοχών της Fraport βρίσκεται στα χέρια του κρατιδίου της Έσσης και στην πόλη του Φρανκφούρτου.
Ο Επικεφαλής του Τομέα των Μεταφορών και Εκπρόσωπος τύπου του Die Linke δήλωσε:
“Eίναι μία παρωδία όλο αυτό. Ξεπουλιούνται τα ασημικά της χώρας. Τα κέρδη δεν πάνε στην ελληνική κυβέρνηση αλλά σε γερμανικές εταιρείες. Είναι αναμφίβολα εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας.”