Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ...

«Δεν ψάχνουμε κανέναν αντι-Τσίπρα. Αυτό θα ήταν ένα τεράστιο λάθος για τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας, είναι ένας πολιτικός με μεγάλο επικοινωνιακό χάρισμα, με περιορισμένη, κατά την...


άποψη μου ουσία, ο οποίος εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και ο οποίος κατάφερε πράγματι να κερδίσει δύο εκλογές, αλλά θα βρεθεί προ πολύ μεγάλων δυσκολιών», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “στον ενικό”.

«Δεν θεωρώ ότι ο κ. Τσίπρας είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αν το αντι-Τσίπρας το ορίζετε ως κάποιος που θα έχει τα αντίθετα χαρακτηριστικά από τον κ. Τσίπρα, δηλαδή να μπορεί να σταθεί καλά και υπεύθυνα στο εξωτερικό, να μπορεί πραγματικά να προσελκύσει επενδύσεις, να μπορεί να οργανώσει ένα δημοκρατικό κόμμα, να λέει την αλήθεια στους πολίτες έστω και αν αυτή είναι δύσκολη, τότε τον όρο αντι-Τσίπρας  τον αποδέχομαι. Όχι όμως αντι-Τσίπρας, κλώνος του Τσίπρα. Χρειαζόμαστε ακριβώς το ανάποδο από αυτό που πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Δείτε το βίντεο από το Star