Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΒΙΝΤΕΟ...

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος χρησιμοποιώντας προκλητικές εκφράσεις επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ...                                                    Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν, άρχισαν να του φωνάζουν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να φύγουν.  

"Από τη στιγμή που δεν δέχονται να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία, τότε είναι ένοχοι οικονομικών εγκλημάτων", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με τον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ να αντιδρά οργισμένος.

"Φύγε από εδώ" του φώναζε ο Γιάννης Λαγός.  "Όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό που είχαν και που δεν τολμούσαν ποτέ να μας πουν, τότε ξαναμιλήσουν". 

Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε να προκαλεί, με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον χειροκροτούν. "Κλείστε τα μικρόφωνα" είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Κουκούτσης έκανε μια χειρονομία προς τα υπουργικά έδρανα και συγκεκριμένα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έξαλλος σηκώθηκε για να αποχωρήσει όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί.

Ο κ. Βαρεμένος ζήτησε εκ νέου να κλείσουν τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση, λέγοντας πως θα έρθει ο φρούραρχος.