Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ...

Στο μυστήριο των «1101»κλήθηκε να δώσει απαντήσεις ο Κλέων Γρηγοριάδης με συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, καθώς αποτελεί ένα από τα δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του σχετικού τρέιλερ που κυκλοφόρησε το απόγευμα...


της Τετάρτης και έσπασε τα κοντέρ στο διαδίκτυο, με το άλλο να είναι αυτό του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

«Θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες» σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο περί τίνος πρόκειται. «Μην περιμένετε από εμένα απάντηση» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα».

Ερωτηθείς τι μπορεί να είναι η κίνηση και εάν πρόκειται για νέο κόμμα, απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε καλούμενος να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται και καθησύχασε λέγοντας ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».