Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ - ΦΩΤΟ...

Οι Βρυξέλλες καίγονται καθώς περισσότεροι από 100.000 διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία κατά τη διάρκεια πορείας ενάντια στα μέτρα λιτότητας της ΕΕ. 
Επεισόδια στους δρόμους των Βρυξελλών σήμερα...


Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της ΕΕ που επιβάλλει λιτότητα.

Κανόνια νερού και δακρυγόνα χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας, όπου τα ΜΑΤ προσπάθησαν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

Μάχες ξέσπασαν αμέσως μετά τη λήξη της κατά βάση ειρηνικής πορείας που οργανώθηκε από συνδικάτα κι αριστερούς πολιτικούς.


Τα ΜΑΤ χρησιμοποιούν τα γκλομπ τους για να αποκρούσουν...
τους διαδηλωτές μετά από μια μαζική διαδήλωση κατά των μέτρων λιτότητας στις Βρυξέλλες, Βέλγιο


Άνδρες των ΜΑΤ τρέχουν δίπλα σε καιόμενα οχήματα κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής διαδήλωσης ενάντια στα σχέδια για την αύξηση του ορίου ηλικίαςσυνταξιοδότησης, μείωσης των παροχών κοινωνικής ασφάλισης και ακύρωσης των αυξήσεων των μισθών του δημοσίου τομέα


ΟιΒρυξέλλες καίγοναι: Εξαγριωμένοι διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, καθώς συγκρούονται με τα ΜΑΤ στις Βρυξέλλες στην πρώτη μαζική διαμαρτυρία ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της νέας κεντροδεξιάς κυβέρνησης.


Πυρκαγιά: κανόνια νερού και δακρυγόνα χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας.Ένας διαδηλωτής ποζάρει με ένα σπαθί μπροστά από ένα φλεγόμενο δοχείο κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων σήμερα. 


Οδομαχίες: Τάγματα της αστυνομίας έναντι των προτέρων ταραχών. Οδοφράγματα και φωτιές.Ένας αξιωματικός της αστυνομίας αρπάζει φωτιά από φλόγα. Έξαρση κατά τη διάρκεια των ταραχών: Περίπου 100.000 Βέλγοι διαδήλωσαν στο κέντρο των Βρυξελλών.


Βία: Ένας αστυνομικός σκύβει πάνω από ένα τραυματισμένο διαδηλωτή, καθώς συνάδελφοί του απωθούν τους διαδηλωτές


Διαδηλωτές πετούν πέτρες και μπουκάλια


Οπλισμένος: Ένας διαδηλωτής στέκεται μπροστά από φλεγόμενα οχήματα με ένα αυτοσχέδιο κοντάρι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του από την αστυνομία


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση. Ενισχύσεις από αστυνομικούς που φορούν πολιτικά και φρουρούν τους συναδέλφους τους


Ένας αστυνομικός σπρώχνει ένα διαδηλωτή με την ασπίδα του, αφού ο άνθρωπος πιάστηκε από τις γραμμές των ΜΑΤ.