Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ...

Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα θα σταθεί και πάλι σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσει, για δεύτερη ημέρα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η συγκλονιστική κατάθεση της...


διεκόπη την περασμένη Παρασκευή μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα συγκεκριμένο βίντεο το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Αν και είχε ζητηθεί από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η εξασφάλιση τεχνικών υποδομών, καθώς μεγάλο μέρος των στοιχείων της δικογραφίας είναι σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών, το δικαστήριο ήταν απροετοίμαστο . Έτσι, υποχρεώθηκε να διακόψει για σήμερα προκειμένου να αποφανθεί πώς θα χειριστεί το θέμα. Σε κάθε περίπτωση τα συγκεκριμένα στοιχεία θεωρούνται κρίσιμα για την διαδικασία και για αυτό το λόγο πολιτική αγωγή και υπεράσπιση διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την χρονική στιγμή που θα παρουσιαστούν.

Άλλωστε το επίμαχο βίντεο που στάθηκε η αφορμή για το αίτημα , σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του φερόμενου ως πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη. Σε αυτό ο κατηγορούμενος μιλάει σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να λέει ότι ενώ θα ψωνίζουν στο «παζάρι της Παναγίτσας» θα βρίσκονται κοντά 20 μέλη της Χρυσής Αυγής, οπλισμένα, τα οποία θα περιμένουν «εντολή Λαγού».

Νωρίτερα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε κατονομάσει τον κατηγορούμενο Γιάννη Λαγό ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή πριν τη δολοφονία του γιού της.