Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!...

Λαβράκι χτύπησε η τουρκική αντιτρομοκρατική κατά την επιχείρηση ανεύρεσης των δραστών της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στις 10 Οκτωβρίου. Ανάμεσα σε δεκάδες προσαγωγές...


και συλλήψεις ανακαλύφθηκε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης ανηλίκων οι οποίοι προορίζονταν να ενταχθούν ως μαχητές της Τζιχάντ στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους!


Και όλα αυτά όχι κάπου μακριά, αλλά στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης! Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από τις τουρκικές αρχές, οι 24 ανήλικοι που οδηγήθηκαν στις Ανακριτικές Αρχές εκπαιδεύονταν στις υπόγειες εγκαταστάσεις του στρατοπέδου, στη χρήση όπλων, στην τεχνική των αποκεφαλισμών, ενώ διδάσκονταν το ριζοσπαστικό Ισλάμ, αλλά και τους κανόνες που όφειλαν να σέβονται για να ζήσουν στις ελεγχόμενες από το Ι.Κ. περιοχές, καθώς προορίζονταν να ενταχθούν, στο Χαλιφάτο, ως εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές… Τα ανήλικα παιδιά κατάγονται στο σύνολό τους από το Ουζμπεκιστάν, από το οποίο εκτιμάται ότι προέρχονται οι 5.000 από τους 30.000 ξένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Το ιδιότυπο αυτό «παιδομάζωμα» δείχνει πόσο αδίστακτοι είναι οι τζιχαντιστές και πόσο μεγάλος κίνδυνος ελλοχεύει να βρεθούν και άλλα τέτοια «στρατόπεδα» ενηλίκων ή όχι, και σε άλλες χώρες, κυρίως της Ευρώπης.