Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Πολλά, διάφορα και με το κάθε ένα από αυτά να έχει την δική του αξία ήταν τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν, κυρίως, στα ορεινά της αίθουσας της ολομέλειας, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις προγραμματικές δηλώσεις...


της νέας κυβέρνησης.

Ιδιαίτερη σημασία, όπως είναι εύκολα κατανοητό, είχαν τα «πηγαδάκια» που στήθηκαν στα έδρανα της Νέα Δημοκρατίας όπου λογικά θα κυριάρχησαν οι κουβέντες σχετικά με την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης.

Παράλληλα, ούτε αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι όμορφες παρουσίες ενώ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο να έχει μπροστά του ένα τεύχος του πολιτιστικού περιοδικού «Αιγιναία» αλλά και να φωνάζει σε κάποιον από τους βουλευτές της ΝΔ, την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ σε κατάσταση... ευθυμίας, την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να μιλάει στο κινητό της, μάλλον, προβληματισμένη, το πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να δείχνει ανυπόμονος, τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλο σε μια... άβολη στιγμή και βέβαια την πάντα εντυπωσιακή Όλγα Κεφαλογιάννη.