Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ (ΕΙΚΟΝΕΣ)...

Κόλαση πυρός σήμερα το πρωί στο πεδίο βολής και Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ», όπου πραγματοποιήθηκε η Εθνική Διακλαδική Στρατιωτική άσκηση
«ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″ ! Εκπληκτικές Εικόνες μέσα απο το Πεδίο της Μάχης!...
 Το Επιθετικό Ελικόπτερο Απάτσι σφυροκοπά τα Εχθρικά Άρματα με απίστευτη σφοδρότητα !
Για πάνω από μια ώρα Αεροσκάφη της ΠΑ ,Επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι της Α.Σ ,άρματα μάχης και βαρύ Πυροβολικό σφυροκοπούσαν την περιοχή με καταιγιστική ευστοχία τα προγεφυρώματα του Εχθρού που τόλμησαν να εισβάλουν σε Εθνικό Έδαφος


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο έφτασαν στο ύψωμα με ελικόπτερο της Α.Σ , και στη συνέχεια με τζίπ μετέβησαν στον χώρο των παρατηρητηρίων προκειμένου να παρακολουθήσουν την άσκηση.


 Στη συνέχεια παρακολούθησε την Κόλαση Πυρός που επί μια και πλέον ώρα οι Υπερασπιστές του Έβρου έβαλαν με ότι όπλο και ότι διαμέτρημα διέθεταν και στην κυριολεξία κατέβασαν το Ύψωμα του «ΨΗΛΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»!


Παρόντες όλοι οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων που δικαιολογημένα πήραν τα εύσημα από τον Πρωθυπουργό για τις δυνατότητες του Στρατεύματος δηλώνοντας εντυπωσιασμένος και το εννοούσε !


Μαύροι οι σκληροτράχηλοι πολεμιστές του Έβρου …Τιμή για τα Παλληκάρια μας

Μετά το πέρας της άσκησης ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί στο ύψωμα, και περιελάμβανε παρουσιάσεις οπλικών Συστημάτων , κινητά Μαγειρεία ακόμη και φούρνο που φούρνιζε ζεστό ψωμί !


 Δείτε τις Εικόνες μέσα από το Πεδίο Βολής και Ασκήσεων του «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ » Μέσα από ένα εντυπωσιακό Πανόραμα Εικόνων ! (Ευχαριστούμε θερμά το Γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ για την αμέριστη βοήθειά του !)