Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ;
ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ!!
ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ!!
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΦΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ DNA ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ - ΤΟΥΣ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ .... ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ...
ΕΤΣΙ ....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ - Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ - Ο ΚΑΖΑΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ.
ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΑΣ ;;
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ - ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ .

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
-
ΚΑΚΩΣ ή ΚΑΛΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ, ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ -ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ DNA ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.
-
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
-ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ - ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
- ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΘΕΩΝ.
Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!
ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA -ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ DNA.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ`ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ`ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ - ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ oι Rothschild, οι Rockfeller, η βασιλισσα της Αγγλίας - ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ 13 ΑΥΤΩΝ ΟΙΚΩΝ - ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 13 ΟΙΚΩΝ ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ - ΔΗΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΗΤΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ - ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ !!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ !!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ