Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΡΑΒΑ...

Ένας Ισραηλινός Άραβας ηλικίας 20 ετών έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε μια ομάδα Εβραίων και κατόπιν τους επιτέθηκε με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις εξ αυτών στο βόρειο Ισραήλ, γνωστοποίησε η ισραηλινή αστυνομία...Σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, μια 19χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά, ένας 14χρονος φέρει μέτριας σοβαρότητας τραύματα και δύο άνδρες ηλικίας 20 και 45 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.

H αστυνομία ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης, ένας Άραβας Ισραηλινός ηλικίας 20 ετών από το βόρειο τμήμα της χώρας, συνελήφθη και δεν έχει τραυματιστεί.

Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που μετέβη στο σημείο είδε τις δυνάμεις ασφαλείας να ερευνούν ένα κίτρινο Fiat με το παρμπρίζ σπασμένο προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι δεν μετέφερε εκρηκτικές ύλες.

Πρόκειται για την 15η επίθεση με μαχαίρι εναντίον Εβραίων ή Ισραηλινών από την 3η Οκτωβρίου στο Ισραήλ, την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη συνταράσσονται από την 1η Οκτωβρίου από ένα κύμα βίας που έχει στοιχίσει την ζωή σε 24 Παλαιστίνιους και 4 Ισραηλινούς.