Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...

«Το βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα, με το χρυσαυγίτη πυρηνάρχη της Νίκαιας Γ. Πατέλη να εξηγεί τον τρόπο δράσης των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, η προηγούμενη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη...


δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο, το βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο αρχηγός «καμαρώνει» που είναι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και τρόπο οργάνωσης και εκτέλεσης των εγκλημάτων της, για τα οποία υπήρχε εντολή και έγκριση από την ηγεσία. Γι' αυτό και πρέπει να τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη και, κυρίως, να καταδικαστεί και να απομονωθεί από το λαό» υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει το «Ριζοσπάστη» και το πόρταλ του 902 για την ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη του χαρακτήρα και των μεθόδων δράσης της Χρυσής Αυγής» προσθέτει η ανακοίνωση του κόμματος.

Το ΚΚΕ καταλήγει στην ανακοίνωσή του καλώντας τους φορείς του εργατικού, ευρύτερου λαϊκού και νεολαιίστικου κινήματος «να πάρουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ώστε να μην υπάρξει εργαζόμενος και άνεργος, κανένας νέος ή νέα που να μη μάθει για το τι πραγματικά είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι το μαχαίρι και η σιδερογροθιά του συστήματος που στρέφεται ενάντια στο δίκιο του λαού».