Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΙΜΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

Θετικό πρόσημο δίνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και τις επαφές του με ηγέτες κρατών στο πλαίσιο της Συνόδου του ΟΗΕ...«Η χώρα διευρύνει τα ερείσματα της καθώς ο πρωθυπουργός γίνεται όλο και πιο αποδεκτός ως ένας ηγέτης που ήρθε για να μείνει καθώς σε ένα χρόνο κέρδισε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε βασικούς στόχους του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα τη διεθνοποίηση του θέματος του χρέους και η προσέλκυση των επενδύσεων.

Αναφερόμενος δε στο ζήτημα της απομείωση του ελληνικού χρέους ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι δεν είναι βιώσιμο κάτι που πλέον άρχισαν  να αποδέχονται και οι Βρυξέλλες.

Πέραν τούτου ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την σιγουριά του ότι η κυβέρνηση που βγήκε από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι τετραετίας, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν εκλογές πριν το 2019, κάτι που όπως είπε είναι ευκαιρία να μπει σε μια σταθεροποίηση η χώρα και να αφήσουμε πίσω την κρίση.