Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟ 5,9 ΡΙΧΤΕΡ...

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σεισμό μεγέθους 5,9 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη βόρεια Αργεντινή, ανακοίνωσε ο Έκτορ Ρομέρο, δήμαρχος της πόλης Ελ Γκαλπόν...Ο σεισμός σημειώθηκε στις 08:33 τοπική ώρα (14:33 ώρα Ελλάδας), το επίκεντρό του βρισκόταν νοτιοανατολικά της επαρχίας Σάλτα και είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Σεισμικής Πρόληψης. Φαίνεται ότι ο Εγκέλαδος δεν έχει άλλη έμπνευση εστιακού βάθους πλην των 10 χλμ τελευταία…


 “διαβολική” σύμπτωση….
Σύμφωνα με το Reuters προς το παρόν έχει καταγραφεί μονάχα ένας θάνατος, αυτός μίας γυναίκας, ενώ οι τραυματίες έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.
Η γυναίκα που συνεθλίβη από την κατάρρευση ενός τοίχου έχασε τη ζωή της, δήλωσε ο Ρομέρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena 3, προσθέτοντας πως το νοσοκομείο της πόλης αυτής των 7.000 κατοίκων “κατέρρευσε”.

 Μαντέψτε ποιος σκάλιζε την ιονόσφαιρα κι έπαιζε με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία:Το πλέον γνωστό και μη εξαιρετέο HAARP. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν μιλάμε για εθνική κυριαρχία με αυτά τα διαβόλια τριγύρω μας και είναι απλά σαν να λέμε bed time stories!