Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ 2010...

Την εκτίμησή του ότι οι εργαζόμενοι θα αναπολούν τη μεταρρύθμιση που έγινε στο ασφαλιστικό το 2010, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος,...


μιλώντας στο Πρακτορείο fm.

«Τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό που έγινε το 2010 θα τη βλέπουν οι εργαζόμενοι και θα την αναπολούν» είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν στην τότε κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ήταν ανεπίτρεπτος. «Ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τα αντιμνημονιακά χρόνια, μαζί με τα ιδιωτικά κανάλια και με ένα σωρό δημοσιογράφους, τους οποίος σήμερα τάχα τους έχουν απέναντί τους ήταν ανεπίτρεπτος και εκτός ορίων» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κατήγγειλε συγκεκριμένο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ότι, μέσω ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων, ανέδειξε σημερινά κυβερνητικά στελέχη.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ μετά τη συμφωνία που υπήρξε με την κυβέρνηση τον περασμένο Αύγουστο τώρα αποφάσισε να πει «όχι σε όλα», είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πιστεύει σε προγραμματική συμφωνία και κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. «Εμείς πιστεύουμε σε μια προγραμματική συμφωνία. Αν θέλει κάποιος να συνεννοηθεί μαζί μας πρέπει να κάνει μαζί τις προτάσεις στη Βουλή, να υιοθετήσει τις προτάσεις μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε» τόνισε.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση είπε ότι αυτή έφερε το μνημόνιο, υπογραμμίζοντας ότι και οι πολίτες έχουν ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία. «Η κρίση έφερε το μνημόνιο και πολλές φορές και οι πολίτες έχουν ευθύνη. Δεν λέω ότι έχουν συνευθύνη. Είναι λάθος να νιώθουν οι πολίτες ότι δεν συμμετείχαν σ αυτή την κρίση. Τότε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βγούμε απ' αυτή την κρίση ποτέ» κατέληξε.