Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ INSTAGRAM...

Από τη… μάνα ρέιβερ, στην γιαγιά! Γνωρίστε την Baddie Winkle, μια γυναίκα που παρά τα 87 της χρόνια, εξακολουθεί και ζει ως χαρούμενη νέα, με άφθονο ταπεραμέντο, μπρίο και ένταση. Το Refinery29, τη συνάντησε, τη φωτογράφισε...


και της έπλεξε το εγκώμιο.

Γεννήθηκε ως Helen Ruth Van Winkle το 1928, στο Κεντάκι των ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει γνωστή στα social media τα οποία χρησιμοποιεί με μανία, για το εκκεντρικό της ντύσιμο, τις ιδέες της για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα και για τα λοιπά υπονοούμενα που αφήνει. Έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers και συχνά πυκνά, φορά τα ρούχα της δισέγγονής της.

Η ζωή ωστόσο για την  Baddie, δεν ήταν πάντα τόσο πολύχρωμη και ανέμελη: «Η ζωή μου ήταν πολύ σκληρή. Δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί… Για παράδειγμα, δεν περιμένεις ποτέ ότι θα χάσεις το γιο σου. Πέθανε… και ο άντρας μου επίσης πέθανε στην 35η μας επέτειο», λέει και καταλήγει «Θα ρίχνω το φταίξιμο στον Θεό»… Όπως εξηγεί, δε σταματά να κλαίει για τις απώλειες που είχε στη ζωή της και πως αποφάσισε να «συμβιβαστεί» με την κατάσταση, όταν δημιούργησε την περσόνα της Baddie Winkle.