Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑΣΟΥΛΑΣ Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ...

Αυτό που λείπει από τη Νέα Δημοκρατία και από τη χώρα είναι ένας πρόεδρος που θα είναι περισσότερο πραγματιστής και λιγότερο φιγουρατζής, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Τασούλας...Ερωτηθείς για το ποια πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου προέδρου της ΝΔ, ο βουλευτής Ιωαννίνων του κόμματος είπε, μιλώντας στον Real FM: «Αισθάνομαι ότι αυτό που λείπει από τη Νέα Δημοκρατία άρα και από τη χώρα είναι ένας πρόεδρος που θα είναι περισσότερο πραγματιστής, λιγότερο φιγουρατζής, λιγότερο υποτελής στην επικοινωνιακή επίδοση, προς Θεού όχι αντί-Τσίπρας, και κυρίως ένας άνθρωπος που θα εγγυάται την ενότητα του κόμματος, πάνω στην οποία ως θεμέλιο θα ανθίσει κάθε άλλη θετική παράμετρος, που χρειάζεται να ανθίσει στη ΝΔ, όπως είναι η ανανέωση, η διεύρυνση του ακροατηρίου, η πειστικότητα, η σοβαρότητα, η συνέπεια.»

Και συμπλήρωσε: «Η βάση για όλα αυτά είναι η ενότητα. Αν δεν υπάρχει αυτή η βάση, όλα τ΄άλλα δεν θα έχουν υπέδαφος να ανθίσουν. Κάπως έτσι τον φαντάζομαι και πιστεύω ότι θα υπάρχει μια τέτοια λύση που θα διευκολύνει τη χώρα και τη ΝΔ».

Στο ερώτημα αν υπάρχει ένας συγκεκριμένος υποψήφιος που ταιριάζει με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε, μεταξύ άλλων: «Περισσότερο ταιριάζει ο κ. Μεϊμαράκης σε αυτά τα χαρακτηριστικά».