Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ...

Με μια δηκτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποφάσισε ο Σταύρος Θεοδωράκης να σχολιάσει την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από τη κυβέρνηση.

«"Είναι αληθινές οι ομοφοβικές,...


ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου", αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. "Έλα ντε; Είναι δυνατόν";» διερωτάται και ο κ. Θεοδωράκης και αμφιβάλλει αν πράγματι είναι «τώρα η ώρα να κυβερνήσουν "οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι", όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;

«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ».