Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ...

Με πικρία υποδέχθηκαν στη Λαϊκή Ενότητα το εκλογικό αποτέλεσμα που αφήνει εκτός Βουλής το κόμμα. «Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης...


«Ο αγώνας μας συνεχίζεται με τόλμη και αποφασιστικότητα γιατί το δίκαιο είναι με το μέρος μας», επισήμανε ο κ. Λαφαζάνης και ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τίμησαν τη ΛΑ.Ε. με την ψήφο τους.

Έκανε δε λόγο για έναν «τίμιο και ωραίο αγώνα» και έδωσε την υπόσχεση ότι η ΛΑ.Ε. θα είναι «και αύριο στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που θα δοθεί με συνέπεια και σταθερότητα».

«Από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδδών», είπε χαρακτηριστικά.

Δίπλα στον κ. Λαφαζάνη στάθηκε και έκανε δηλώσεις και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: «Αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο τον λαό και την κοινωνία. Το 45,5% των συμπολιτών μας που απείχαν δεν θα έχει φωνή στη Βουλή όπως και το 6% των ψηφοφόρων που δεν εκπροσωπούνται, εκ των οποίων το περίπου 3% εμπιστεύτηκαν τη Λαϊκή Ενότητα».

«Ο λαός πρέπει να παλέψει για να έρθει στο επίκεντρο. Στη Λαϊκή Ενότητα μπορούμε να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μια μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού, μια μάχη καθαρή και ξάστερη, είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που θα είναι ισχυροί», επισήμανε.