Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΥ...

Τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ καταγγέλει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καθώς όπως ισχυρίζεται τόσο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού όσο και μερικές ενημερωτικές εκπομπές παραποίησαν σκοπίμως...


την ώρα και ημέρα των δηλώσεών της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ.«το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής καθώς και ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ της ίδιας ημέρας, αναφερόμενα σε χθεσινές δηλώσεις μου από συνέντευξή μου στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο 105.5", την οποία παραχώρησα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2015, τις παρουσίασαν κατά τρόπο αυθαίρετο και αντιδεοντολογικό, ως σημερινές, που δήθεν μάλιστα "έγιναν την ώρα που συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο". Πρόκειται για συνειδητό ψέμα. Και αυτό, γιατί γνώριζαν στον ΣΚΑΪ ότι οι δηλώσεις μου είχαν γίνει πριν από ένα 24ωρο».

Η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτει μάλιστα στην δήλωσή της ότι «σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ το απόσπασμα από δηλώσεις που είχα κάνει σε προγενέστερο χρόνο, υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες είναι πασιφανείς: επιχειρούν να υπονομεύσουν τη δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από την πρώτη κιόλας στιγμή», καταλήγοντας «αλλά δεν θα τα καταφέρουν».