Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΣΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ...

«Όταν κάποιοι ενοχλούν τους Χρυσαυγίτες τούς κλείνουν το στόματα», είπε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ρωτήθηκε για την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής...Πολιτική αγωγή: H ιεραρχία της ΧΑ ήταν άσχετη με το φόνο;

Μάρτυρας: Όχι βέβαια και για να σηκωθούν από κάτω εντολές παίρνουν.

Πολιτική Αγωγή: Ο αρχηγός της δολοφονικής οργάνωσης ενημερώθηκε μετά τη δολοφονία του γιούς σας;

Πρόεδρος: Ποιον εννοείτε;

Μάρτυρας: Ο Μιχαλολιάκος. Είναι τα χέρια του βαμμένα με το αίμα του γιου μου.

«Για  το σκέλος της εγκληματικής οργάνωσης δεν μπορείτε να ρωτάτε», διέκοψε η πρόεδρος.

Ο Παναγιώτης Φύσσας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «αν είχε παρέμβει η αστυνομία» η δολοφονία του γιου του θα είχε αποφευχθεί. «Έστω και με μια πιστολιά στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε πως «ήταν σχεδιασμένη η δολοφονία».

Εισαγγελέας: Ποιός έστειλε τον Ρουπακιά να σκοτώσει το γιό σας;

Μάρτυρας: Από ότι ξέρω από τη δικογραφία αυτή την εντολή την έδωσε ο Πατέλης. Συμμετοχή είχαν κι άλλοι.

Την ίδια ώρα την αντίδραση της υπεράσπισης προκάλεσε συνήγορος πολιτικής αγωγής όταν απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Φύσσα τον ρώτησε:

«Σας γαλήνεψε η παραδοχή της πολιτικής ευθύνης από κάποιον». Η πρόεδρος παρενέβη  παρατηρώντας πως δεν πρόκειται για περιστατικό της υπόθεσης που κρίνεται και έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν ότι ο πατέρας του Παύλου Φύσσα μιλά χαμηλόφωνα και δεν τον ακούνε εκείνος τους απάντησε λέγοντας: «Σας αρέσει να ακούτε πώς τον σκοτώσατε;».