Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΑΡΙΑΝΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η σημαντική μείωση του ποσοστού του Ποταμιού σχολίασε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός. «Το μόνο που έγινε είναι ότι ξεφορτωθήκαμε τους λαφαζανικούς...


και δεν μπήκε η Πρόεδρος της Βουλής και η Ραχήλ και μπήκε ο Λεβέντης», είπε, μεταξύ άλλων.

«Χάσαμε 120.000 ψήφους. Να σας πω γιατί. Γιατί κάναμε λάθη και ο Σταύρος Θεοδωράκης και όλοι μας στις έως τώρα κοινοβουλευτικές διαδικασίες και εκτός Βουλής, έχοντας μια φιλική συμμετοχή και στάση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Ψαριανός.

«Μια άλλη στάση θα ήταν ότι στηρίζοντας αυτά τα μέτρα με ευρωπαϊκή προοπτική, θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον Αλέξη Τσίπρα να δεσμευτεί σε κάτι. Στο μπόνους των 50 εδρών π.χ., όπου ο σημαιοφόρος της απλής αναλογικής το έκανε γαργάρα, επειδή τον βόλευε», επισήμανε.

Και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση αυτή δεν θα λύσει τα προβλήματα της χώρας. Δεν θα προχωρήσει ούτε βήμα, θυμηθείτε το. Το πολύ-πολύ να κλείσει τίποτα Σκουριές. Να ανοίξει 2-3 ΕΡΤ ακόμα και να προσλάβει μερικές τηλεφωνήτριες σε ένα υπουργείο».

«Το Ποτάμι θα στηρίξει μια τέτοια διαδικασία, χωρίς να συμμετέχει απαραιτήτως στην κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε ψηφοφορία που προβλέπει δομικές μεταρρυθμίσεις και θεσμικές αλλαγές, εμείς θα τις ψηφίσουμε. Και με τα δύο χέρια! Άμα μπούμε, όμως, σε διαδικασίες όπως «μπαλταδιές» στην Παιδεία ή «κατρουγκαλιές» και ρουσφέτια, θα είμαστε απέναντι. Τελεία!», τόνισε.