Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε δυο ανηλίκους που οδήγησε στον τραγικό χαμό του 17χρονου Γιώργου, ο οποίος πυροβολήθηκε από 15χρονο στο προαύλιο του...


                                                2ου δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαϊα.

Από χθες το βράδυ, με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  προκειμένου να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση μιας και τα σπίτια των οικογενειών των δυο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθει μετά τα βαρύτατα τραύματα βαρύτατα  στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ όταν ο 15χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο δημοτικό σχολείο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα  τον 15χρονο, όπως μεταδίδει το thebest.gr.