Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ALCO ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ...

«Ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων επιχειρούν για άλλη μια φορά να προκαταλάβουν την κρίση των πολιτών σε βάρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενόψει των εθνικών εκλογών. Αλλά θα διαψευστούν και πάλι παταγωδώς...


Σημερινή δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που διενεργήθηκε για λογαριασμό γνωστού ειδησεογραφικού site, εμφανίζει εκτός Βουλής τους Ανεξάρτητους Έλληνες δίνοντας ποσοστό μόλις 2%» αναφέρει σε δήλωσή της για την δημοσκόπηση αυτή, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Επειδή, όμως, αφενός scripta manent και αφετέρου δεν μας απατά καθόλου η μνήμη μας, η ALCO είναι η ίδια εταιρεία που και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έδειχνε στις μετρήσεις της - στην πράξη προπαγάνδιζε σχεδόν μέχρι την τελευταία στιγμή - ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είτε δεν θα έμπαιναν στη Βουλή, είτε θα έμπαιναν οριακά!» προσθέτει η κ. Χρυσοβελώνη, η οποία παραθέτει τα εξής στοιχεία:

Στις 9 Ιανουαρίου 2015 στην πρόθεση ψήφου η ALCO εμφάνιζε τους Ανεξάρτητους Έλληνες με ποσοστό 2,2%.

Στις 13 Ιανουαρίου 2015 με 2,6%.

Στις 17 Ιανουαρίου 2015 με 3,2%.

Στις 20 Ιανουαρίου 2015 με 3%.

«Και στις 23 Ιανουαρίου 2015, δηλαδή δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, εμφάνιζε τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 3,6%, λίγο πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή. Οι Ανεξάρτητους Έλληνες, βεβαίως, μπήκαν στη Βουλή με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό: 4,75%» επισημαίνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αναφέρει επιπλέον ότι «η ALCO διαψεύσθηκε επίσης, με παταγώδη τρόπο και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου σχετικά με το τελεσίγραφο των δανειστών, όπου μέχρι την τελευταία στιγμή (3 Ιουλίου) έδειχνε οριακή διαφορά, στο 0,6% δίνοντας μάλιστα προβάδισμα στο ″Ναι″ με 41,7% και στο ″Όχι″ 41,1%!» και προσθέτει «το ότι τα πραγματικά αποτελέσματα την εκθέτουν επανειλημμένα, δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου την συγκεκριμένη εταιρεία».

«Δεν έχουμε την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι ο σκοπός τους δεν είναι άλλος από τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης - και αυτή τη φορά σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μόνο που ο ελληνικός λαός, στην κρίση του οποίου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαψεύσουμε τις ″προβλέψεις″ της ALCO για ακόμα μια φορά» καταλήγει στην δήλωσή της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.