Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΟΥΤΗΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 3 Η 4...

«Η αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος είναι ένα πολιτικό γεγονός. Έχουμε εμπειρία στην αλλαγή αρχηγών και είναι μία άλλη διαδικασία η οποία γίνεται και η οποία θα κυλήσει με ομαλό τρόπο. Κάθε αλλαγή, σας θυμίζω, έχει και τα απόνερά της»,...


δήλωσε την Τετάρτη στον Real FM ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις στη ΝΔ και στη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί που εκδηλώνουν την πρόθεση να είναι υποψήφιοι, εκτίμησή μου είναι ότι την Παρασκευή, στην τελική ευθεία της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων δεν θα ξεπερνούν τους 3 ή τους 4. Εκεί θα καταλήξει ο αριθμός των υποψηφίων», τόνισε ακόμη ο κ. Βρούτσης.

Στο ερώτημα αν έχει ξεχωρίσει κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ απάντησε: «Η θέση που έχει ακουστεί και την οποία συμμερίζομαι είναι ότι βουλευτές, δήμαρχοι και περιφερειάρχες να μην εμπλακούν στη διαδικασία των υποψηφίων με υπογραφές, γιατί αυτό την επόμενη ημέρα θα το βρούμε μπροστά μας ως κόμμα και δεν πρέπει να το βρούμε γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες για την πατρίδα και πρέπει η ΝΔ να διαδραματίσει τον θεσμικό της ρόλο».

Στην επισήμανση ότι αυτό σημαίνει πως συντάσσεται με την πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ο κ. Βρούτσης ανέφερε: «Βεβαίως, αυτή η πρόταση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και νομίζω ότι θα την υιοθετήσουν και την υιοθετούν και οι άλλοι υποψήφιοι. Θέλω να πω όμως ότι εννοείται, για να μην κρυβόμαστε, ότι κάθε βουλευτής κάτι θα ψηφίσει. Δεν θα ρίξει λευκό. Εννοείται αυτό και όλοι θα τοποθετηθούμε μετά την οριστικοποίηση των υποψηφίων».