Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ...

Τον αποκλεισμό της από το τηλεοπτικό πάνελ της ΕΡΤ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάνοντας λόγο για «μεθοδολογία τηλεφωνικών συνδέσεων που απομονώνει» τον εκπρόσωπο του κόμματος από το δημοκρατικό διάλογο.Διαβάστε...


αναλυτικά την ανακοίνωση

«Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής Ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την 1η στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας». Συνταγματικά το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη εκπροσώπηση σε όλες της πολιτικές της εκπομπές.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια δημοκρατική πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο.»