Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ...

Αύριο τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα και με επίσημη πλέον ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.  Σε αυτήν αναφέρεται πως  από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι την...


Τετάρτη 26-8-2015  στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της Τετάρτης.

Β. Επίσης την Τετάρτη 26-8-2015 στις 10:00 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Επίσης από το Υπουργείο  Παιδείας στάλθηκε έγγραφο, που αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση ΔΔΕ Φθιώτιδας, στο οποίο γνωστοποιείται μεταξύ των άλλων ότι οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου θα πρέπει να αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.

Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας