Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου παραβρέθηκαν μόνο οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας, η πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, του Γιάννη Στουρνάρα και του Αλέκου Φλαμπουράρη.Κατά την ομιλία...


της η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «δυστροπούντα» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δήλωσε απογοητευμένη από τη στάση του, ενώ τόνισε ότι η Βουλή δεν έχει ακόμα διαλυθεί και τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις. Σύμφωνα με τον Alpha, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητεί νέες διαδικασίες για να φέρει τον Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή για να καταθέσει.

Επίσης, κατήγγειλε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» και χαρακτήρισε ανύπαρκτη την ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ, για μη συμμετοχή του κόμματος στις συνεδριάσεις. «Πρόκειται για ανυπόστατο και πλαστό έγγραφο» υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, όσον αφορά την κλήση του κ. Στουρνάρα να καταθέσει στην Επιτροπή για το θέμα της Siemens, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε συνομιλία της με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος της είπε «μην τον ζορίζεις». «Εγώ του απάντησα ότι κάνω ότι αυτό δεν το άκουσα», είπε η πρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας ότι ενημέρωσε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το περιστατικό αυτό.