Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΛΗΣ...

Δυο ακόμη από τους βασικούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής βρίσκονται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους. Πρόκειται για τον βουλευτή Νίκο Κούζηλο και τον φερόμενο ως πυρηνάρχη της Νίκαιας και κεντρικό πρόσωπο της δολοφονίας Φύσσα...


Γιώργο Πατέλη.

Συγκεριμένα, με το υπ΄ αριθμόν 1338/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας διατάχθηκε η αποφυλάκιση του Νίκου Κούζηλου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής που διαμένει, της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, της υποχρεωτικής παράδοσης του διαβατηρίου του, της απαγόρευσης μετακίνησης με πλωτά ή εναέρια μέσα και της μη συμμετοχής σε κάθε είδους εκδήλωση της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός των γραφείων αυτής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με εξαίρεση την είσοδο και την παραμονή στο Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.

Παράλληλα, με το υπ΄αριθμόν 1330/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, διατάχθηκε η αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του, της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην οικία του, της μη απομάκρυνσης από τον νόμο Αττικής και της μη χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων.

Υπενθυμίζεται  ότι  από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στη φυλακή βρίσκεται μόνο ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος ενώ είχε αποφυλακιστεί, οδηγήθηκε και πάλι στον Κορυδαλλό καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.