Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ…

ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗ!
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ…
Άσχημα τα πράγματα για τον Τατούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στάικος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών στην κατάθεση του που αφορά τον χρηματισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη...
από τον Πάλλη για λογαριασμό του Ρέστη εκτός από τα προφορικά έχει καταθέσει και  οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της βίλας του Πάλλη στην Βούλα. 

Τα χρήματα ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ από την τράπεζα σε πλαστικοποιημένη διαφανή συσκευασία. Δόθηκαν "μπροστά του" και ο Π. Τατούλης τα έβαλε μέσα σε ένα μαύρο σακβουαγιάζ και αποχώρησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση έδωσαν εντολή να τους δώσουν οι τράπεζες αποδεικτικά με τις προεκλογικές πληρωμές του Συνδυασμού Τατούλη την περίοδο 2010 για να δουν με τι χαρτονομίσματα πληρώθηκαν οι εκλογικές δαπάνες μιας που το περιστατικό όπως ισχυρίζεται ο Στάικος έγινε λίγο πριν της Περιφερειακές εκλογές του 2010


Νομικοί κύκλοι ισχυρίζονται πως και το οπτικοακουστικό μπορεί να ληφθέι υπόψη μιας που είναι για λόγους δημόσιου συμφέροντος.

newsarcadia